De oplossing.
De warmtepomp.
Heliotherm.

Groot, groter, grootst

KLEINE EN GROTE WARMTEPOMPEN

De grootvermogen warmtepompen zijn in verschillende systemen beschikbaar. Zowel lucht-, grondwater- als solesystemen leveren vermogens vanaf 30 tot 100kW. Ook kunnen de systemen gecombineerd worden tot totaal vermogens van 4.000kW, wat op dit moment de grootste installatie is die Heliotherm heeft ontwikkeld voor een en dezelfde ruimte… 

Lees meer...

…in dit geval een hangar voor een scheepswerf.

Voor een groot woningbouw project heeft Heliotherm 99 warmtepompen aangesloten op 18 diepteboringen, en alle 99 units van dit flatgebouw van 40m hoogte worden voorzien van een gelijke hoeveelheid energie. Uiteraard is het verbruik afhankelijk van de warmtevraag en variëert tussen 1 en 9kW per woonruimte.

Warmteopslag systemen, geothermie, industrie restwarmte, enzovoort, in combinatie met een Heliotherm is heel veel mogelijk. Graag informeren wij u over bestaande en bewezen technieken.

Waardevol

IS HELIOTHERM GETEST?

Heliotherm voldoet aan alle eisen volgens EU normen, zowel aan de strengere Nederlandse NEN7120 en ook aan de NTA8800 die op 1 juli 2020 in Europa geldt.

Knowledge base

Hoe kom ik meer te weten over Heliotherm?

Neemt u dan contact met ons op. Wij bezoeken u persoonlijk en vrijblijvend en we vertellen u graag alles over het werken met Heliotherm. Of u nu een project met een woning doet, een woningbouw project, of een groot industrieel ontwerp, de kans is groot dat Heliotherm al iets soortgelijks heeft gedaan, ofwel in Nederland, ofwel elders in Europa. Wij delen onze ervaringen graag met u.

Klanten en wensen

Mijn klant wil een warmtepomp

Wij bezoeken graag uw klant, uiteraard vrijblijvend, om uitleg en advies te geven. Dit kan gedurende de dag en indien noodzakelijk zelfs in de avonduren bij de klant thuis. Of een Heliotherm de juiste oplossing is voor uw klant, dat weten we pas op het moment dat we de woning of het project zien. Sommige woningen zijn zeer geschikt, sommige woningen vereisen aanpassingen (met name op het gebied van isolatie), en weer andere woningen zijn ongeschikt zonder een wat grotere investering.

Oplossingen

Keuzes

Omdat Heliotherm meer dan 50 warmtepompen levert onder de subsidieregeling en omdat er vele combinaties mogelijk zijn, wordt het moeilijk om een kort overzicht te geven. Beter dat u ons informeert over het project, en dan zoeken wij de oplossing of mogelijke oplossingen erbij. Heliotherm is altijd nauw betrokken bij niet-standaard projecten, zij het voor grotere capaciteiten vanaf 30kW of voor inventieve oplossingen om de energietransitie vorm te geven. Heliotherm werkt samen met u om oplossingen te vinden voor uw klant. 

Energievraagstuk

HELIOTHERM HELPT

Meer en meer architecten en ontwikkelaars kiezen voor Heliotherm: uiterst stil, hoogst-efficiënt, betrouwbaar. Wij helpen met advies gebaseerd op ervaring, en met berekeningen op werkelijke en actuele waarden. De remote view mogelijkheid brengt de kosten voor on-site support of service bezoeken drastisch terug.

Nog een reden om voor Heliotherm te kiezen.

Uw klant is u dankbaar.

Under construction

Projecten

Binnenkort vindt u hier een aantal projecten die samen met Heliotherm zijn ontwikkeld en uitgevoerd. Mocht u contact op willen nemen met een collega architect, een ontwikkelaar, of eigenaar van een installatie, laat u het ons graag weten.

Met name voor commerciële en industriële projecten heeft Heliotherm in Oostenrijk een schat aan ervaring, en zelfs wanneer u geen project vindt wat overeenkomt met wat u in gedachten heeft, de kans is groot dat er elders al eens zoiets soortgelijks is ontwikkeld.

Heliotherm. Professioneel.

Tech specs

TECHNISCHE DOCUMENTATIE

Testrapporten en technical datasheets op aanvraag. Omdat de performance van de units continu aan verbetering onderhevig is zijn alle aanbiedingen beperkt actueel.
Om zeker te maken dat Heliotherm een oplossing heeft voor uw wensen stellen wij eerst een aantal vragen. Naar aanleiding daarvan sturen we gericht informatiepakketten op.

Heliotherm. Made in Austria. Getest in Austria.

Stil, efficiënt, krachtig

Heliotherm Warmtepompen