Oostenrijkse warmtepompen.

Nederlandse after sales service.

Join the club

De Heliotherm Installateur

Eenvoudiger dan u denkt. Heeft u als installatiebedrijf ook interesse om aan een kwalitatief hoogwaardig product te installeren en exclusief service te verlenen? Herkent u uw werk in deze foto’s? Als Heliotherm servicepartner krijgt u…

  Lees verder...
  … een door Heliotherm verzorgde scholing. Dit maakt u tot een echte Heliotherm specialist (ontwerp- en verkoopfouten worden door goedescholing vermeden).

  Heliotherm servicepartners werken in een exclusief gebied en Heliotherm servicepartners werken volgens “ontwerp – planning – montage en service > alles in een hand”.

  Dit heeft als grote voordeel dat er één aanspreekpunt is voor de klant.

  Heliotherm Warmtepompen zijn technologisch en kwalitatief de best verkrijgbare producten;

  Heliotherm ondersteunt zijn partners met scholing, bij beurzen en met marketing activiteiten.

  Wij zoeken voor diverse regio’s nog servicepartners. Heeft u interesse in een Heliotherm service partnerschap, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  Heliotherm. Kennispartner.

  We maken het officieel

  Heliotherm Gecertificeerd

  Gecertificeerde installateurs van Heliotherm plaatsen Heliotherm warmtepompen, stellen deze in werking, en plegen onderhoud. Wij zijn betrokken voor toezicht en uiteindelijke in-bedrijfstelling om aanspraak te maken op de twee jaar fabrieksgarantie aan de eindgebruiker.

  Lees verder...

  Op dit moment zijn er zeker 1,000 Heliotherm warmtepompen in Nederland in bedrijf, variërend van 8 tot 100kW (wereldwijd meer dan 40,000 Heliotherm warmtepompen).

  Het merendeel zijn lucht/water warmtepompen. Deze pompen werken probleemloos: de ontdooiingscyclus duurt tussen 18 en 60 seconden. Zelfs bij A–7/W35 (buitenluchttemperatuur –7ºC en verwarmingswater temperatuur van 35ºC) levert een Heliotherm nog een Coefficient of Performance van 3.2. 

  De Seasonal COP is 5,0 voor de 18kW lucht/water compact. Voor de Heliotherm warmtepomp met horizontale direct verdamper is de SCOP zelfs 6.7, het hoogste in de wereld.

  Heliotherm. Uitzonderlijk.

  Klein of groot

  Hoe wordt u Heliotherm Partner Installateur?

  Zelfs zonder het F-Gassen diploma kunt u Heliotherm gecertificeerd installateur worden.
  U heeft een F-Gassen diploma? Geweldig, u mag in principe alles installeren. Niet? Heliotherm levert ook units met R290.

  Heeft u…

  Lees verder...

  …geen F-Gassen diploma? Geen probleem, onze eigen service dienst is STEK en ook BRL6000-21 gecertificeerd. Wij verzorgen dan voor u de administratie met betrekking tot het logboek, levering en afname koudemiddelen.

  Heeft u of uw bedrijf een goede naam in de markt? Het maakt niet uit of u ZZP-er bent of een groter bedrijf met 20 installateurs. Waar het om gaat is: levert u werk af waarvan u graag foto’s maakt om te laten zien aan mogelijke klanten?

  Bij de eerste installatie is de opleidings-installateur van Heliotherm aanwezig. U krijgt uitleg over het aansluitingsschema, informatie over de Heliotherm zelf, en hoe een en ander het beste geïnstalleerd kan worden. Indien u kiest voor Heliotherm dan zijn wij er zeker van dat u op basis van deze eerste installatie in aanmerking zal komen voor het certificaat. Een tweede installatie voert u zelfstandig uit, deels onder toezicht.

  Wanneer alles naar behoren werkt, dan bent u daarna gecertificeerd Heliotherm installateur. Dit certificaat is persoons- of bedrijfsgebonden, dit in geval wanneer er reeds een of meerdere Heliotherm installateurs bij een bedrijf werken.

  Omdat het werk op basis is van nacalculatie, kunnen er geen haastklussen voorkomen. Stel dat een klant zegt: “Kunt u nog vlug even dit doen?” dan moeten bij u alarmbellen afgaan.

  Om de kwaliteit van de Heliotherm warmtepomp te kunnen garanderen zijn wij erg strict: wij controleren en inspecteren en u voert minimaal een installatie per jaar uit. Het certificaat is dan blijvend geldig mits er geen problemen opduiken die veroorzaakt zijn door de installatie.

  Heliotherm. Kwaliteit.

  Soms ook nodig

  Wanneer pleeg ik onderhoud aan een Heliotherm ?

  De Heliotherm geeft zelf aan wanneer onderhoud nodig is. Alle Heliotherm warmtepompen worden op afstand uitgelezen en van updates voorzien indien gewenst. Stel dat een Heliotherm niet zijn optimale COP haalt, dan kunnen wij bijvoorbeeld een… 

  Lees verder...

  …vacuümklep eerder open laten gaan waardoor de verdamping sneller plaatsvindt. Storingsmeldingen komen automatisch bij ons binnen en aan de hand daarvan wordt een plan van aanpak gemaakt, een en ander in overleg met u.

  De lekdichtheidscontrole volgens STEK moet jaarlijks plaatsvinden, echter door de remote monitoring van de Heliotherm kan dit door ons worden uitgevoerd.

  Onderhoudscontracten en service: een en ander in overleg met ons. Uiteindelijk beslist u: hoofdzakelijk installatie van nieuwe installaties en onderhoud en service door ons, of juist andersom? We vinden altijd wel een mogelijkheid om het voor u interessant te maken en te houden.

  Heliotherm. Samenwerkend.

  Goedkoop is duurkoop

  Hoe verkoopt u een Heliotherm?

  Tevreden klanten zijn de beste referentie voor nieuwe klanten. U verkoopt direct (u verzorgt inkoop en verkoop), of u laat de facturatie en betaling over aan ons. Wanneer u ons in contact brengt met een klant die mogelijk interesse heeft in een warmtepomp dan doen wij de rest: wij bezoeken de klant…

  Lees verder...

  …geven uitleg en informatie, en leveren de Heliotherm af op de afgesproken plaats en tijd. De facturatie gaat via ons, en u factureert ons voor deze geleverde dienst.

  De installatie neemt ongeveer 3 dagen in beslag. Wij komen met de klant een voor Heliotherm conform uurloon overeen. Wij kunnen dit voor u verzorgen, ook mogelijk is dat u de klant direct factureert. De tijd wordt vooraf ingeschat en is onder voorbehoud: duurt het langer, dan betaalt de klant meer, duurt het korter betaalt hij minder. Omdat installatie van een Heliotherm veelomvattender is en een andere dimensie heeft dan een gasgestookte ketel, is een installatie niet binnen een dag uitgevoerd.

  Alle materialen zijn op basis van na-calculatie (enkel A-merken voor leidingen, isolatie, en bevestigingsmaterialen). Omdat u meer verdient aan een nieuwe Heliotherm warmtepomp dan aan onderhoud en reparatie, ligt het belang van allen (en met name de klant) bij een perfecte installatie. Een Heliotherm kan zonder problemen 20 jaar werken. Wij doen er alles aan om dat te realiseren.

  Heliotherm. Tevredenheid.

   

  Heliotherm, we have …

  Mijn klant vraagt over het functioneren van zijn Heliotherm

  Het kan voorkomen dat uw klant eerder opmerkt dat de Heliotherm een melding geeft van een of ander. Opmerkelijk, want wij zouden het eerder moeten weten met de remote monitoring waar alle…

  Lees verder...

  …Heliotherm warmtepompen mee worden uitgerust in overleg met de klant. Er is hoe dan ook geen paniek en geen haast: alle Heliotherm warmtepompen hebben een elektrische verwarming ingebouwd die tijdens uitzonderlijke omstandigheden werkt (denk hierbij aan temperaturen van –25ºC en een grote warmtevraag) en bij storingen in het systeem.

  U kunt overigens te allen tijde zien wanneer de back-up verwarming werkt of het aantal uren dat het heeft gewerkt. Onze ervaring leert ons dat het meerendeel van de mogelijke problemen tijdelijk omzeild kunnen worden door de elektrische verwarming. Vaak merkt de eindgebruiker hier niet eens iets van, totdat u of wij bellen met het verzoek aan de klant onderhoud te mogen gaan plegen.

  Heliotherm. Eenvoudig.

  Vragen, vragen

  Wilt u meer weten?

  Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bezoeken u persoonlijk en vrijblijvend en we tonen u het verdienmodel met Heliotherm. Alle overeenkomsten met gecertificeerde installateurs zijn in zekere zin exclusief. Omdat wij een landelijke dekking nastreven werken wij met een installateur per regio.

  Wij respecteren te allen tijde uw klantcontact.

  Heliotherm. Professioneel.

  Heliotherm Competence Partners

  Energie Effectief

  De Pas 14, 7273 RG Haarlo
  tel 0545 261 730
  mob 0622 741 570
  www.energieeffectief.nl
  gerrit@energieeffectief.nl

  Heliotherm demonstratie unit ter plaatse

  Installatiebedrijf Stienezen Wanders

  Geba

  Talmastraat 14
  3864 DE Nijkerkerveen
  tel 033 257 17 77
  www.geba-install.nl
  klantenservice@geba-install.nl

  Doetinchems C.V. Bedrijf

  Pinnedijk 32
  7011 JG Gaanderen
  tel 0315 329 181
  www.doetinchemcv.nl
  info@doetinchemcv.nl

  Kip Installatietechniek B.V.

  Deventerstraat 1
  7575 EM Oldenzaal
  tel 0541 513 301
  info@kip-installatietechniek.nl
  www.kip-installatietechniek.nl

  Heliotherm demonstratie unit ter plaatse

  Stil, efficiënt, krachtig

  Heliotherm Warmtepompen