Over Ons

Even kennis maken

Over Ons

We praten eigenlijk liever over uw project

Ubent onderscheidend en weet dat tijd en kwaliteit nauw verwant zijn. U vraagt informatie op van meerdere aanbieders, vergelijkt en beslist. U houdt van heldere, eerlijke adviezen en heeft geen tijd om nogmaals het wiel uit te vinden. De techniek spreekt u aan, maar bovenaan staat dat dingen gewoon moeten werken.

Een betrouwbaar werkend verwarmingssysteem is meer dan de som der delen en u  verwacht van uw leveranciers dat deze pas ja verkopen, wanneer er geen enkele twijfel meer is. Een gedegen, geduldig (we doen ons best) en vrijblijvend advies. Of een onafhankelijk advies, dat kan ook (koop iets goeds en werk met vakmensen).

Een perfect gemaakte installatie werkt ook perfect

De eerste Heliotherm warmtepompen uit Oostenrijk waren al in 1999 in Nederland geïnstalleerd (zover wij weten zijn deze nog gewoon in bedrijf). In 2008 is het begin gemaakt met de huidige organisatie en werd Heliotherm succesvol in Nederland vertegenwoordigd. In deze periode zijn er vele installaties in gebruik genomen en zijn er evenzovele positieve reviews te melden. Heliotherm was reeds warmtepomp voor grondgebonden – en open watersystemen. Maar de lucht-water warmtepompen van Heliotherm hebben de standaard  gezet: het geluidsniveau van de buitenunit is zo laag, dat het op locatie niet waarneembaar  is met een decibelmeter, zelfs niet wanneer de Heliotherm het nominale volle vermogen  levert bij zeven graden onder nul. Gecombineerd met ongekend en in de praktijk  aantoonbaar hoge prestaties, is het geen verrassing dat de vraag voor huizen,  woningbouw- en industriële projecten toeneemt.

Woning met twee zones, tapwater, jacuzzi en zwembad

Passend bij de huidige vraagstukken rondom de energietransitie, de ontwikkelingen in de markt en niet in de laatste plaats de technologische ontwikkelingen van de (Heliotherm) warmtepompen, hebben we gemeend om met de vertegenwoordiging van Heliotherm in Nederland een volgende stap te zetten. Om deze reden heeft Deltherma in 2020 de aandelen gekocht van Van Lente Heliotherm Solutions en daarmee het distributeurschap van Heliotherm in Nederland. De aanwezige ervaring vanuit de bestaande organisatie is geborgd door de overname van bestaande medewerkers aangevuld met nieuwe mensen. Alle afspraken gemaakt met Van Lente Heliotherm Solutions zijn gehonoreerd. We zien ernaar uit om ook uw huis, uw fabriek of uw industriële project comfortabel, betrouwbaar, en bovenal stil te verwarmen in de nabije toekomst.

Aankomst en vertrek van Terrendis grondleidingen in de technische ruimte

Deltherma is STEK gecertificeerd (BRL100 & BRL200), BRL6000-21 voor het ontwerp, installatie en beheer van energiecentrales van bodemenergiesystemen, en heeft het vakbekwaamheidsdiploma voor installaties met R290 (propaan). Heliotherm geeft een 2 jaar ‘no nonsense’ garantie op de producten. Dit is uit te breiden naar 5 jaar voor een eenmalig bedrag van 2% van de factuurwaarde, zonder verdere condities of wederkerende kosten.