Competence Partners

Kroon op het werk

Competence Partners

Competence Partner van Heliotherm is een predikaat dat staat voor kennis en kwaliteit

Niet alle installateurs, die met Heliotherm werken, staan hier vermeld. Sommige zijn zo druk dat ze geen tijd hebben om klanten te bezoeken. Vandaar dat wij van Deltherma in beeld komen en op basis van de aard van het project een partner installateur aanbevelen. Deze partners hebben bij Heliotherm in Oostenrijk een cursus gevolgd en/of hebben al meerdere jaren ervaring met het installeren, repareren of onderhouden van een Heliotherm.

Altijd meer materiaal dan je denkt

Heliotherm partners werken in een exclusief gebied en gaan te werk volgens “ontwerp – planning – installatie service”. Het maakt niet uit dat uw installateur een boorbedrijf inschakelt voor de grondboring, een specialist in vloerverwarming voor het infrezen en leggen van de leidingen, een elektricien voor de aanpassing van de meterkast:  de Heliotherm partner levert zorgt ervoor dat niets tussen wal en schip valt.

Nieuwe partners

Heeft u of uw bedrijf een goede naam in de markt? Het maakt niet uit of u ZZP’er bent of een groter bedrijf met 20 of meer installateurs. Waar het om gaat is: levert u werk af, waarvan u graag foto’s maakt om te laten zien aan mogelijke klanten?

Bij een eerste installatie staan wij de installateur met raad en daad terzijde. U krijgt uitleg over het aansluitingsschema, informatie over de Heliotherm zelf, en hoe een en ander het beste geïnstalleerd kan worden. Wanneer alles naar behoren blijkt te werken, bent u gecertificeerd Heliotherm installateur. Dit certificaat is persoons- of bedrijfsgebonden, dit in geval dat er reeds een of meerdere Heliotherm installateurs bij een bedrijf werken. Uiteindelijk gaat het om maar om een ding: de kwaliteit van een Heliotherm systeem op de lange termijn, en dus een tevreden klant.

Monitoren

Alle Heliotherm warmtepompen kunnen op afstand uitgelezen worden. De lekdichtheid controle volgens STEK moet jaarlijks plaatsvinden voor machines gevuld met R410A. Een onderhoudscontract en service zijn veelal voor grote(re) systemen van belang.

Verkoop

Tevreden klanten zijn de beste referentie voor nieuwe klanten. U verkoopt direct (u verzorgt inkoop en verkoop), of u laat de facturatie en betaling aan ons over. Wanneer u ons in contact brengt met een klant, die mogelijk interesse heeft in een warmtepomp, doen wij de rest: wij bezoeken de klant, geven uitleg en informatie, en leveren de Heliotherm af op de afgesproken plaats en tijd. Uiteraard blijft een project bij diegene die het heeft aangedragen, of u nu wel of niet een Heliotherm levert aan de klant. Of u de Heliotherm zelf levert of niet, de installatie wordt vanzelfsprekend door u verzorgd. Indien gewenst bezoeken wij u persoonlijk en tonen we hoe Deltherma Heliotherm werkt.