Heliotherm Webcontrol,

met afstand de beste.

Overal en altijd

Heliotherm webcontrol

U stuurt uw Heliotherm aan via het internet. De standaardinstellingen van de Heliotherm voldoen in veel gevallen aan uw wensen. Deze functionaliteit heeft nog een (veelal ongebruikte) meerwaarde: mogelijke storingen worden automatisch doorgegeven aan Heliotherm waarop fabrieksinstellingen aangepast of gewijzigd kunnen worden, verhelpen van een storing, of de efficiëntie verhoogd met de gegeven temperaturen…

Lees meer...

…en/of warmteafgifte in het huis. Onderhoud, controles, aanpassingen: daar hoeft een service monteur niet voor langs te komen. Bepaalde instellingen zijn ‘off-limits’ voor eind-gebruikers, maar die kunnen op verzoek gewijzigd worden door Heliotherm.

Heliotherm. Met afstand de beste.

wat is een warmtepomp heliotherm

WELKE HELIOTHERM?

Hoe het werkt, of u zonder gas kunt (ja), en hoe Heliotherm het comfort in huis op een hoog niveau houdt, voor zowel verwarming als ook warmwater.
Lees verder..

wat kost een warmtepomp heliotherm

WAAROM HELIOTHERM?

Onafhankelijk uw huis verwarmen en in combinatie met zonnepanelen mogelijk zelfs kosteloos. U verbruikt geen gas meer, voor elke 5 kW…..
Lees verder…

heliotherm warmtepomp in mijn huis

HELIOTHERM THUIS

Met een 18 kW Heliotherm (deze levert 18 kW bij –7ºC en 24 kW bij +7ºC)) is vrijwel elk huis warm te krijgen. Beter is natuurlijk eerst te isoleren
Lees verder…

Very Smart
Smart grid ready
Het SG Ready label wordt toegegekend aan warmtepompen waarvan de besturingscontrole geïntegreerd kan worden in het bestaande elektriciteitsnet. Zodoende is het mogelijk om de warmtepomp bijvoorbeeld te laten werken op momenten van veel wind en veel zon (en daarmee het buffervat te verwarmen) en op een lager vermogen wanneer er pieken zijn in de stroomafname op het net.

Heliotherm. Intelligent.

Stil, efficiënt, krachtig

Heliotherm Warmtepompen