Heliotherm warmptepomp voor een wooncomplex

Revolutionair

Heliotherm Cube

De ontwikkeling van de Heliotherm Cube is de oplossing voor warmtepompen in appartementen, kleinere geschakelde woningen, of gezamenlijke woningbouw projecten.

Elke cube is met een individueel meter reading systeem uitgerust zodat u en elke gebruiker precies weet hoeveel warmte-energie is opgenomen.

The Cube is een revolutionaire warmtepomp: ideaal voor projecten waarbij individualiteit in onafhankelijkheid voorop staat. Iets groter dan een vaatwasser, de unit kan zelfs optioneel ingebouwd worden. Het hart van de warmtepomp is de compressor: de cube heeft een aanvoergas-gekoelde scroll compressor en is daarmee een hoog-efficiënt. Door de continu optimale bedrijfstemperatuur heeft The Cube nog minder onderhoud nodig.

Alle Cubes kunnen extreem zuinig passief koelen. Afhankelijk van de soort bron en de capaciteit van de bron kan regeneratie noodzakelijk zijn door ’s zomers passief te koelen. Elke unit wordt gevoed door een gezamenlijke bron (meestal aardwarmte met diepteboringen) en is volledig modulerend van 1 tot 6,8 of van 1 tot 9 kW. Een back-up elektrische verwarming is in alle Cubes ingebouwd en verzekert u van altijd voldoende warmte en warm water zelfs bij de meest extreme

omstandigheden. Heliotherm heeft een ingenieus pomp-systeem ontwikkeld zodat elke verdieping dezelfde aanvoerdruk heeft voor de voeding van het systeem, of de unit nu op de begane grond staat of op de 10e verdieping, u heeft altijd voldoende energie. Klein van formaat, krachtig genoeg voor nieuwe of renovatie-projecten, zeer efficiënt en stil.

The Cube van Heliotherm.

The Cube Warmtepomp 1 ≈ 9 kW (voor appartementencomplexen)

Stil, efficiënt, krachtig

Heliotherm Warmtepompen