Over ons

Even kennismaken

Over ons

We praten eigenlijk liever over uw project

Ubent onderscheidend en weet dat tijd en kwaliteit nauw verwant zijn. U vraagt informatie op van meerdere aanbieders, vergelijkt en beslist. U houdt van heldere, eerlijke adviezen en heeft geen tijd om nogmaals het wiel uit te vinden. De techniek spreekt u aan, maar bovenaan staat dat dingen gewoon moeten werken.

Een betrouwbaar werkend verwarming systeem is meer dan de som der delen en u verwacht van uw leveranciers dat deze pas ja verkopen wanneer er geen enkele twijfel meer is. Een gedegen, geduldig (we doen ons best), en vrijblijvend advies. Of een onafhankelijk advies, dat kan ook (koop iets goeds en werk met vakmensen).

De eerste Heliotherm warmtepompen uit Oostenrijk waren al in 1999 in Nederland geïnstalleerd (zover wij weten zijn deze nog gewoon in bedrijf). In 2008 is het begin gemaakt met de huidige organisatie en werd Heliotherm succesvol in Nederland vertegenwoordigd. In deze periode zijn er vele installaties in gebruik genomen en zijn er evenzovele positieve reviews te melden. Heliotherm was reeds dé warmtepomp voor grondgebonden en open water systemen, hun lucht-water warmtepompen hebben de standaard gezet: het geluidsniveau van de buitenunit is zo laag dat het op locatie niet waarneembaar is met een decibelmeter, zelfs niet wanneer de Heliotherm het nominale volle vermogen levert bij zeven graden onder nul. Gecombineerd met ongekend en in de praktijk aantoonbare hoge prestaties, is het geen verrassing dat de vraag voor huizen, woningbouw- en industriële projecten toeneemt.

De buitendelen van een Heliotherm zijn gemaakt van aluminium en gehard glas

Passend bij de huidige vraagstukken rondom de energietransitie, de ontwikkelingen in de markt, en niet in de laatste plaats de technologische ontwikkelingen van de (Heliotherm) warmtepompen hebben we gemeend om met de vertegenwoordiging van Heliotherm in Nederland een volgende stap te zetten. Om deze reden heeft Deltherma in 2020 de aandelen gekocht van Van Lente Heliotherm Solutions en daarmee het distributeurschap van Heliotherm in Nederland. De aanwezige ervaring vanuit de bestaande organisatie is geborgd door de overname van bestaande medewerkers aangevuld met nieuwe mensen. Alle afspraken gemaakt met Van Lente Heliotherm Solutions zijn gehonoreerd. We zien ernaar uit om ook uw huis, uw fabriek of uw grote industriële project comfortabel, betrouwbaar, en bovenal stil te verwarmen in de nabije toekomst.

 

Deltherma is STEK gecertificeerd (BRL100 & BRL200) en heeft het vakbekwaamheid diploma voor installaties met R290 (propaan). Heliotherm geeft een twee jaar ‘no nonsense’ garantie op de producten, dit is uit te breiden naar vijf jaar voor een eenmalig bedrag van 2% van de factuurwaarde, zonder verdere condities of wederkerende kosten.