Hier een sub titel

Heliotherm. Kwaliteit uit Tirol

De keuze lijkt overweldigend. Zovele merken, zovele types, en eigenlijk maar drie verschillende bronnen. Voor elke bron heeft Heliotherm een oplossing. Een ding weten wij zeker: de warmtepomp is dé oplossing voor duurzame verwarming. Het is niet even een warmtepomp kopen of plaatsen. En of het nu een woonhuis betreft, mogelijk met jacuzzi of zwembad, een bedrijfspand of kantoorgebouw is: we hebben het al eens gezien, gedaan, gemaakt. En het werkt. Het is betrouwbaar, stil, efficiënt.

Welke Heliotherm?
Dat overleggen we graag met u in een vrijblijvend gesprek, eerst per telefoon, dan op locatie. Wanneer u ons foto’s zou kunnen sturen van uw huidige installatie, vloerverwarming verdeler, radiatoren, ruimte buitenshuis en waar u woont, dan kunnen we een voorstel maken. De keuze is dan aan u: blijven we bij gasverwarming, of gaan we ‘full-electric’. Besparing op stookkosten is snel uitgerekend, de investering is bekend, en dan is de vraag hoe we het project vorm gaan geven. Daarbij doen wij, Deltherma, al het werk voor u.

Aluminium en glas. Dit kan wel 25 jaar in weer en wind buiten staan

Hoe nu verder?
Soms ziet men door de warmtepompen de warmte niet meer. Dat kan veel eenvoudiger, want het enige wat we doen is water warm maken, en dat van de ene naar de andere plaats pompen. Zodat uw douchewater heet is, de vloeren of radiatoren warm, en u het comfort merkt. We geven technische ondersteuning aan installateurs en architecten compleet met hydraulische schema’s, regelingen, en monitoring op afstand. Voor de woningbezitter houden we het zo eenvoudig mogelijk: we maken het zodat u tevreden bent. En blijft.

Heliotherm. Dé warmtepomp.
Deltherma. Het advies. De planning. De uitvoering.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontwerp

Ontwerp

Een warmtepomp systeem ontwerpen is berekenen welk vermogen de woning nodig heeft, wat de wensen zijn voor wat betreft tapwater, en of een jacuzzi of zwembad ook moet worden verwarmd.

Installatie

Installatie

Dit is wat we noemen de technische ruimte. Een ruimte die groot genoeg is geeft u alle vrijheid om de installatie zo te ontwerpen dat al uw wensen vervuld kunnen worden.

goedgekeurd

goedgekeurd

Wij komen vooraf kijken bij elk project. Het ontwerp wordt getoetst, de leidingdiameters nagekeken, en de bekabeling getest. Dan kunt u ervan op aan dat het werkt. En blijft werken.

Contactgegevens

HELIOTHERM NEDERLAND
DELTHERMA B.V.
Nobelstraat 9B
6902 PH Zevenaar
KvK: 72989726
Tel. 088 116 8444
info@deltherma.com
Support: support@deltherma.com
088 116 8488

Partners

Heliotherm wordt in Nederland geïnstalleerd door Competence Partners. Ook in uw regio zijn er installateurs.

Deltherma is STEK gecertificeerd, heeft BRL6000-21 voor warmtepomp systemen op bodem- of aardwarmte, en is vakbekwaam voor installaties met propaan (R290) als koudemiddel.