Documentatie

Documentatie

Installateurs, planners en architecten kunnen toegang krijgen tot de cloud omgeving van Heliotherm. Eenvoudiger is om ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen. 

Technische specificaties, hydraulische schema's, installatie handleidingen, enzovoort, dat alles is beschikbaar. Documentatie wordt regelmatig van updates voorzien, vandaar dat we altijd alles 'vers' downloaden vanuit Oostenrijk.

Advies Heliotherm
Soms vragen we Heliotherm om een schema na te kijken, om advies hoe meerdere machines het best in cascade te schakelen, of welke opbouw van het hydraulische systeem het beste is. Dat is wanneer het echt ingewikkeld wordt. Meestal is het conform origineel schema, met een of twee menggroepen, een externe vraag voor een jacuzzi of zwembad, en of een bepaald vermogen warmtepomp met bodemcollector zal volstaan gezien de bodemgesteldheid.

 

Contactgegevens

HELIOTHERM NEDERLAND
DELTHERMA B.V.
Nobelstraat 9B
6902 PH Zevenaar
KvK: 72989726
Tel. 088 116 8444
info@deltherma.com
Support: support@deltherma.com
088 116 8488

Partners

Heliotherm wordt in Nederland geïnstalleerd door Competence Partners. Ook in uw regio zijn er installateurs.

Deltherma is STEK gecertificeerd, heeft BRL6000-21 voor warmtepomp systemen op bodem- of aardwarmte, en is vakbekwaam voor installaties met propaan (R290) als koudemiddel.