Hier een sub titel

HELIOTHERM: TECHNOLOGISCH MARKTLEIDER

De constructie en het formaat spreken boekdelen. Neem de modellen die buiten worden opgesteld: de kast is gemaakt van aluminium en gehard glas. De zijpanelen zitten met een schroefloze verbinding vast en er zijn geen plastic onderdelen. Met af en toe wat lauw water en een doekje, ziet de machine er na zeer vele zomers en winters in de tuin er nog hetzelfde uit. En de afmeting heeft te maken met het geluid: hoe groter, hoe langzamer de luchtstroom, hoe stiller de unit. De ventilator draait zo rustig dat een dwarrelend blad eenvoudig langs de luchtinlaat valt.

Heliotherm gaat ook een eeuwigheid lang mee

Heliotherm: Made in Austria since 1987
Andreas Bangheri, pionier en grondlegger van Heliotherm, zag tijdens de oliecrisis in de jaren 70 de noodzaak om onafhankelijk te worden van fossiele brandstoffen. Tirol, sterk afhankelijk van toerisme, kwam in zwaar weer terecht door de veel hogere kosten voor verwarming. De acceptatie van de warmtepomp kwam hierdoor in een stroomversnelling. In zijn garage maakte hij de eerste prototypen. Hoewel Heliotherm al  sinds jaren technologisch marktleider is, loopt Bangheri nog altijd voorop bij het testen en verbeteren van de bestaande techniek.

Een goed begin
De eerste Heliotherm warmtepompen uit Oostenrijk worden al sinds 1999 in Nederland geïnstalleerd (zover wij weten zijn deze nog gewoon in bedrijf). In 2007 is het begin gemaakt met de huidige organisatie en sindsdien wordt Heliotherm succesvol in Nederland vertegenwoordigd. Heliotherm was reeds warmtepomp voor grondgebonden en open water systemen, en hun lucht-water warmtepompen hebben de standaard gezet voor zuinigheid en stilte.

Elke machine die de fabriek verlaat wordt getest

Elk mogelijke bron
De eerste stap is het bepalen hoeveel warmte u nodig hebt. Dan hoeveel ruimte u hebt, in huis en ook buiten uw huis. Dan wordt er een opzet gemaakt voor een lucht warmtepomp, open bron warmtepomp, een warmtepomp met een dieptebron of met horizontale bodemwarmte. Heliotherm maakt het allemaal, dus wanneer u weet wat uw huidige (gas-)verbruik is, dan weten wij wat Heliotherm voor u kan betekenen.

Heliotherm. Dé warmtepomp.
Deltherma. Het advies. De planning. De uitvoering.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontwerp

Ontwerp

Een warmtepomp systeem ontwerpen is berekenen welk vermogen de woning nodig heeft, wat de wensen zijn voor wat betreft tapwater, en of een jacuzzi of zwembad ook moet worden verwarmd.

Installatie

Installatie

Dit is wat we noemen de technische ruimte. Een ruimte die groot genoeg is geeft u alle vrijheid om de installatie zo te ontwerpen dat al uw wensen vervuld kunnen worden.

goedgekeurd

goedgekeurd

Wij komen vooraf kijken bij elk project. Het ontwerp wordt getoetst, de leidingdiameters nagekeken, en de bekabeling getest. Dan kunt u ervan op aan dat het werkt. En blijft werken.

Contactgegevens

HELIOTHERM NEDERLAND
DELTHERMA B.V.
Nobelstraat 9B
6902 PH Zevenaar
KvK: 72989726
Tel. 088 116 8444
info@deltherma.com
Support: support@deltherma.com
088 116 8488

Partners

Heliotherm wordt in Nederland geïnstalleerd door Competence Partners. Ook in uw regio zijn er installateurs.

Deltherma is STEK gecertificeerd, heeft BRL6000-21 voor warmtepomp systemen op bodem- of aardwarmte, en is vakbekwaam voor installaties met propaan (R290) als koudemiddel.