Hier een sub titel

Even kennis maken

Sinds 2007 vertegenwoordigen wij Heliotherm uit Oostenrijk. Heliotherm noemt het Dé Warmtepomp, en we zien waarom. De kwaliteit, betrouwbaarheid, en energie-zuinigheid staan bij dit merk bovenaan. Of u nu een lucht-water warmtepomp zoekt, of een met een horizontale of verticale collector, dit zijn de beste warmtepompen. En de stilste.

De meeste klanten van Heliotherm zijn graag bereid om ook u een korte demonstratie te geven over hun installatie. En de kans is groot dat u over Heliotherm heeft gehoord, juist, van bezitters van een Heliotherm. Eenieder die twintig of dertig jaar geleden een warmtepomp kocht van Heliotherm, koopt weer een Heliotherm. Huizen met een Heliotherm zien een waardestijging, ten eerste vanwege de duurzame verwarming, en ten tweede omdat er een Heliotherm staat.

Warm wanneer het nodig is, en koel wanneer u wenst

Op weg naar verduurzaming
Wij geven een gedegen, geduldig (we doen ons best), en vrijblijvend advies. Of een onafhankelijk advies, dat kan ook (in het kort: koop iets goeds en werk met vakmensen). We werken samen met u, uw installateur, aannemer, architect. Ook mogelijk is dat we de opbouw in de technische ruimte verzorgen met een partner installateur van Heliotherm. Dan bent u verzekerd van een perfecte opbouw en ook dat het hele systeem in principe goed is.

Ook bij -10ºC is er nog genoeg energie in de lucht

Uitdagingen
We
zijn het nog niet tegengekomen: een te kleine bron, een verkeerd berekende warmtevraag voor een woning, te dunne transportleidingen, een naregeling zonder parallel buffer (ook wel open verdeler genaamd) of een afgiftesysteem onvoldoende voor de warmtevraag van de woning. Dat willen we graag zo houden. We willen te allen tijde zeker maken dat de bronpomp toereikend is, de transportleidingen (oorspronkelijk bemeten op hoge temperatuur met een laag doorstroom-volume) voldoende diameter hebben, en dat het afgiftesysteem voldoende capaciteit heeft.

We werken samen met Aardgasvrij Garyp

Is de Heliotherm werkelijk zoveel beter / zuiniger / stiller?
Ja. Wij kunnen u alles laten zien, het werkelijke verbruik bij vergelijkbare woningen of projecten, maar het beste is uiteraard wanneer wij onze klanten aan het woord laten. Tijdens een persoonlijk (en vrijblijvend) gesprek kunnen we foto's laten zien van het desbetreffende project, en veel van onze klanten zijn bereid om per telefoon, per email, of in sommige gevallen zelfs bij hen thuis meer te vertellen over Heliotherm en Deltherma. Onder de waarderingen van onze klanten vindt u een selectie van projecten met daarbij werkelijke verbruikscijfers en toelichting.

Het is alles koper wat blinkt

Duizenden tevreden Heliotherm klanten
We zien ernaar uit om ook uw huis, uw bedrijf of uw grote industriële project comfortabel, betrouwbaar, duurzaam en bovenal stil te verwarmen in de nabije toekomst. De eerste stap naar verduurzaming en energiebesparing begint met een enkele vraag: wat kan Deltherma voor mij betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Deltherma is STEK gecertificeerd (BRL100 & BRL200), BRL6000/21 (warmtepomp systemen met bodemwarmte) en heeft het vakbekwaamheid diploma voor installaties met R290 (propaan).

Ontwerp

Ontwerp

Een warmtepomp systeem ontwerpen is berekenen welk vermogen de woning nodig heeft, wat de wensen zijn voor wat betreft tapwater, en of een jacuzzi of zwembad ook moet worden verwarmd.

Installatie

Installatie

Dit is wat we noemen de technische ruimte. Een ruimte die groot genoeg is geeft u alle vrijheid om de installatie zo te ontwerpen dat al uw wensen vervuld kunnen worden.

goedgekeurd

goedgekeurd

Wij komen vooraf kijken bij elk project. Het ontwerp wordt getoetst, de leidingdiameters nagekeken, en de bekabeling getest. Dan kunt u ervan op aan dat het werkt. En blijft werken.

Contactgegevens

HELIOTHERM NEDERLAND
DELTHERMA B.V.
Nobelstraat 9B
6902 PH Zevenaar
KvK: 72989726
Tel. 088 116 8444
info@deltherma.com
Support: support@deltherma.com
088 116 8488

Partners

Heliotherm wordt in Nederland geïnstalleerd door Competence Partners. Ook in uw regio zijn er installateurs.

Deltherma is STEK gecertificeerd, heeft BRL6000-21 voor warmtepomp systemen op bodem- of aardwarmte, en is vakbekwaam voor installaties met propaan (R290) als koudemiddel.